Werken bij het Rode Kruis Ziekenhuis betekent werken in een ziekenhuis waar aandacht is voor de patiënten en voor de medewerkers. Of je nu werkt bij het Brandwondencentrum of op één van de andere afdelingen, je krijgt alle ruimte om je te ontwikkelen. Want dat is typerend voor de wijze waarop we met elkaar omgaan. Informeel, persoonlijk en betrokken.

Opleiding OK assistent

Operatieassistent is een afwisselend en veelzijdig beroep in een dynamische omgeving met een grote verantwoordelijkheid! Operatieassistenten maken de operatiekamer klaar om te opereren. Instrumenteren en assisteren van de chirurg bij zowel kleine als grote, gecompliceerde operaties is een belangrijk onderdeel van het beroep. Je dient ervoor te zorgen dat de juiste instrumenten en apparatuur aanwezig zijn tijdens de operatie. Als operatieassistent weet je wat de behandeling inhoudt en welke complicaties er eventueel kunnen optreden. Je vervult een proactieve en meedenkende rol tijdens de operatie.

Lees hier meer informatie over deze opleiding

Opleiding anesthesiemedewerker

Een anesthesiemedewerker is samen met de anesthesioloog verantwoordelijk voor de patiënt tijdens zijn verblijf op het operatiekamer complex. Je zorgt voor de aanwezigheid en het bedrijfsklaar maken van medicijnen, materialen en apparatuur. Je assisteert de anesthesioloog bij het toedienen van narcose of andere anesthesie-technieken, zoals een ruggenprik. Tijdens de operatie bewaak je de vitale levensfuncties van de patiënt door middel van monitoring op het anesthesietoestel.

Lees hier meer informatie over deze opleiding

Opleidingen

In het Rode Kruis Ziekenhuis kun je verschillende opleidingen volgen. Lees meer over de opleidingsmogelijkheden.

Open sollicitatie

Open sollicitaties zijn ook van harte welkom. Meer informatie over open solliciteren vind je op WerkenbijhetRKZ.nl