Welkom op incisie.nl

Welkom op incisie.nl

Je hebt de nieuwsberichten vast wel gehoord of gelezen de laatste tijd. De wachtlijsten op de operatiekamer lopen snel op door de personeelstekorten. Veel ziekenhuizen hebben operatiekamers gesloten of zijn dat aan het overwegen. Zonder operatiekamerpersoneel wordt er niet geopereerd. Dat is een zorgelijke situatie die snel opgelost moet worden. Daar willen wij ons steentje aan bijdragen.

Wie zijn wij? Wij zijn Martijn en Ingrid, hij anesthesiemedewerker en sedationist, zij operatieassistente. Elkaar leren kennen op de ok en sindsdien niet alleen daar een setje.

Ons doel? De deuren van de OK openen, figuurlijk dan. Niet alleen om nieuw personeel aan te trekken, maar ook om de mooie wereld van de OK wat toegankelijker te maken. Wat gebeurt er allemaal achter die gesloten deuren? Waar kom je terecht als je geopereerd moet worden? Dat gaan wij je vertellen en laten zien! En vind je niet wat je zoekt? Vraag het ons gewoon.

Kom je net van school, of ben je toe aan een carrière-switch? Oriënteer je dan hier op een baan op de OK! We laten studenten aan het woord die op dit moment in opleiding zijn en hun ervaringen met jou delen. Zo weet je precies waar je voor kiest. Ook kun je hier lezen wat de opleiding tot anesthesiemedewerker of operatieassistent precies inhoudt en waar je de opleiding bij jou in de buurt kunt volgen. En heb je vragen over de opleiding? Wij beantwoorden ze graag of zorgen ervoor dat je in contact komt met de juiste persoon of organisatie.

Word je binnenkort geopereerd en wil je meer weten over de OK? Ook hiervoor kun je terecht op deze website. Wij volgen in onze uitleg de route die je door de OK aflegt. Van de ontvangst op de holding tot het ontslag van de recovery, alles komt kort en bondig aan bod.

En wat misschien nog wel het leukste is, wij laten jou weten wat wij allemaal meemaken op de OK. Spannende verhalen, ontroerende verhalen, humoristische verhalen, alles komt aan bod. Wij geven jou een kijkje in ons werk!

De eerste stap van een operatie is de incisie (insnijden van de huid), wat ons betreft is Incisie ook de eerste stap naar meer bekendheid en populariteit van het werk op de OK!

 

Wil je op de hoogte blijven van wat wij meemaken? Abonneer je dan op onze notificaties en ontvang een mail als wij iets hebben geplaatst.

Loading

Ik ben Martijn Lupke, verpleegkundige, anesthesiemedewerker en sedationist. Ik werk al sinds 1994 in de gezondheidszorg en vanaf 1999 op de operatiekamer bij de anesthesie.

Eèn reactie

  1. Marja Geuzenbroek says:

    Wat een goed initiatief. Vragen over de opleiding operatieassistent of medewerker operatieve zorg. Jullie weten mij te vinden!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *